Θεωρείται το «θαύμα» του Henri Giraud, και καταφέρνει να κερδίζει
τις εντυπώσεις με την εξαιρετική του ποιότητα. Χρυσό, όμορφο χρώμα με ρόζ ανταύγειες. Στην μύτη αποξηραμένοι καρποί που ακολοθούνται από θυμάρι, κακάο, πιπέρι, αποξηραμένα λουλούδια, μανιτάρια Morel και άρωμα σάλτσας κρέατος. Εύπλαστο, πλούσιο και γεμάτο σώμα, με ουσιαστική, κρεμώδη και φρέσκια γεύση που συνεπαίρνει κάθε ουρανίσκο. Μετά την περίπλοκη διαδικασία οινοποίησης, ωριμάζει στην φιάλη για επιπλέον 6 χρόνια.
Ταιριάζει με πικάντικα πιάτα, ψάρια ή πουλερικά σε κρεμώδη σάλτσα