JEROBOAM
Login / Register
  • Home
  • Wine
  • Champagne
  • Water
  • Panettone & Pandoro
  • Contact Us
  • Home
  • Wine
  • Champagne
  • Water
  • Panettone & Pandoro
  • Contact Us
Back to top
Oct 05

Panettone & Pandoro

  1. 1




The Traditional Italian Sweet Tasty Christmas Products

Η ιστορία του πιο διάσημου φούρνου της Bovolone ξεκινάει το 1891 με τον Giovanni Battista Perbellini να παρουσιάζει την δική του εκδοχή του παραδοσιακού Βενετσιάνικου κέικ “Nadalin”, που ο ίδιος ονόμασε Offela d’Oro. Από τότε ως σήμερα η οικογένεια Perbellini παράγει εκλεπτυσμένα χειροποίητα παραδοσιακά γλυκά, τα οποία έχουν γίνει διεθνώς γνωστά για την ιδιαίτερη γεύση τους.

  • Perbellini Classic Panettone

  1. 1




Το κλασσικό Panettone Perbellini, φτιάχνεται από τα αγνότερα υλικά. Η ζύμη «ξεκουράζεται» για 24 ώρες πριν ψηθεί, και ακόμη άλλες τόσες, πριν συσκευαστεί !
Τα καραμελωμένα κομμάτια φρούτων (πορτοκάλι & κίτρο) μπλέκονται στην αφράτη ζύμη και απογειώνουν την γεύση! Η παράδοση δεν λείπει και από την συσκευασία, αφού κάθε Panettone συσκευάζεται με το χέρι!

Read More

  • Perbellini Zenero Ciocolato

  1. 1




Το κλασσικό Panettone Perbellini, φτιάχνεται από τα αγνότερα υλικά. Η ζύμη «ξεκουράζεται» για 24 ώρες πριν ψηθεί, και ακόμη άλλες τόσες, πριν συσκευαστεί !
Αν είστε λάτρης της σοκολάτας τότε το Zenero Ciocolato Panettone με κομματάκια μαύρης σοκολάτας, ginger & λεμόνι μέσα στην αφράτη κλασσική ζύμη θα σας ενθουσιάσει!

Read More





    Published October 5, 2021

    Categories

    Share it
    facebook
    twitter
    google
    pinterest

    Copyright JEROBOAM 2012

    Jeroboam-logo


    Enter only if you are of legal drinking age in your country  

    Πατήστε είσοδο μόνο εάν είστε άνω των 18