The Traditional Italian Sweet Tasty Christmas Products
Η ιστορία του πιο διάσημου φούρνου της Bovolone ξεκινάει το 1891 με τον Giovanni Battista Perbellini να παρουσιάζει την δική του εκδοχή του παραδοσιακού Βενετσιάνικου κέικ “Nadalin”, που ο ίδιος ονόμασε Offela d’Oro. Από τότε ως σήμερα η οικογένεια Perbellini παράγει εκλεπτυσμένα χειροποίητα παραδοσιακά γλυκά, τα οποία έχουν γίνει διεθνώς γνωστά για την ιδιαίτερη γεύση τους.
Το κλασσικό Panettone Perbellini, φτιάχνεται από τα αγνότερα υλικά. Η ζύμη «ξεκουράζεται» για 24 ώρες πριν ψηθεί, και ακόμη άλλες τόσες, πριν συσκευαστεί !
Τα καραμελωμένα κομμάτια φρούτων (πορτοκάλι & κίτρο) μπλέκονται στην αφράτη ζύμη και απογειώνουν την γεύση! Η παράδοση δεν λείπει και από την συσκευασία, αφού κάθε Panettone συσκευάζεται με το χέρι!
Το κλασσικό Panettone Perbellini, φτιάχνεται από τα αγνότερα υλικά. Η ζύμη «ξεκουράζεται» για 24 ώρες πριν ψηθεί, και ακόμη άλλες τόσες, πριν συσκευαστεί !
Αν είστε λάτρης της σοκολάτας τότε το Zenero Ciocolato Panettone με κομματάκια μαύρης σοκολάτας, ginger & λεμόνι μέσα στην αφράτη κλασσική ζύμη θα σας ενθουσιάσει!