Το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Donnafugata και του οίκου μόδας Dolce & Gabbana, είναι το ροζέ κρασί Rosa. Και οι δύο οίκοι - ο καθένας στον τομέα του - έχουν συμβάλει στην αισθητική και ποιότητα MADE IN ITALY. Με το υπέροχο όμως αυτό ροζέ, η κομψότητα θα είναι MADE IN SICILY, αφού και οι δύο είναι αυθεντικοί Σισιλιάνοι. Το Rosa παράγεται επίσης από 2 ποικιλίες της Σικελίας. Το Nerello Mascalese από την θρυλική Etna και την Nocera, που είναι αρχαία ποικιλία του νησιού με μεγάλο ποιοτικό δυναμικό και οι δύο. Μετά την προσεχτική διαλογή σταφυλιών, και πίεση σε πνευματικά πιεστήρια, ο μούστος παραμένει για 12 ώρες με τους φλοιούς, ώστε να πάρει το απαλό ροζ χρώμα του σολομού. Μετά ακολουθεί αλκοολική ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες. Μετά ακολουθεί ωρίμανση για 2 μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές και 3 μήνες στην φιάλη. Το αποτέλεσμα είναι: απαλό και λαμπερό χρώμα του σολομού, κομψά αρώματα από λευκά άνθη, ροδάκινο και αγριοφράουλες, κομψή παλέτα με δροσερή οξύτητα και μεγάλη διάρκεια.