Masciarelli
Σε λίγο περισσότερο από είκοσι χρόνια ο Gianni Masciarelli από κοινού με τη σύζυγό του Μarina Cvetic κατάφερε να κάνειπαγκόσμια επιτυχία τα κρασιά του Abruzzo! Τα δύο σταφύλια Montepulciano και Trebbiano είναι στην πραγματικότητα οι πρωταγωνιστές της επιτυχίας των κρασιών του Abruzzo. Ανάμεσα στους απόλυτους πρωταγωνιστές είναι ο Gianni Masciarelli, που κληρονομεί από τον παππού του το πάθος για τα αμπέλια και το κρασί. Το 1978 ο Gianni Masciarelli παρήγαγε τα πρώτα κρασιά του, σε εποχές που το κρασί ήταν απλά ένα πάθος και το 1981 μετά από ένα ταξίδι στη Γαλλία θα ξεκινήσει μια πραγματική επιχείρηση.
Στη γη του, ο Gianni Masciarelli εφαρμόζει τις αμπελουργικές τεχνικές που έμαθε στη Γαλλία, πράγμα για το οποίο επικρίθηκε. Όλοι πίστευαν ότι ο νεαρός άνδρας, σπαταλούσε το χρόνο του και τα χρήματά του. Το 1987, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε ένα οινοποιείο στην Κροατία, ο Gianni Masciarelli συναντά την Μarina Cvetic, που σπουδάζει χημικός στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου.
"Gianni Masciarelli", Trebbiano d'Abruzzo
Castello di Semivicoli Trebbiano d'Abruzzo
Marina Cvetic Chardonnay
Marina Cvetic Trebbiano d'Abruzzo Riserva DOC
"Gianni Masciarelli" Montepulciano d'Abruzzo
Castello di Semivicoli Rosso
Read More