Χειρωνακτικός τρύγος, ζύμωση με ιθαγενείς ζύμες, παραμονή με τις φίνες οινολάσπες σε ανοξείδωτες δεξαμενές για 9 μήνες. Επιτέλους ένα κρασί φτιαγμένο για να ταιριάζει με την γιαπωνέζική κουζίνα! Μέτρια αρωματικό, με αρώματα από φρέσκο και ώριμο αχλάδι, φλούδες εσπεριδοειδών, βότανα και νότες από αγριολούλουδα. Στο στόμα είναι ξηρό αλλά με λιπαρότητα και οξύτητα που μπορούν να λύσουν τους πιο δύσκολους γευστικούς γρίφους. Οι γιαπωνέζοι λένε ότι το «κρασί» από ρύζι δεν ταιριάζει με συνταγές που έχουν ρύζι. Αυτό το πρόβλημα το λύνει το Cuvee Gyotaku!!!
Ταιριάζει με γιαπωνέζικη και ασιατική κουζίνα, τονισμένα καυτερά πιάτα, ωμές παρασκευές ψαρικών, όστρακα, θαλασσινά, ψάρια, umami, απεριτίφ, τηγανιτά λαχανικά-θαλασσινά και tempura. Πίνεται: για τα επόμενα 5 χρόνια
Alsace AOC, France
50% Pinot Blanc, 50% Riesling, Gewurztraminer, Pinot Gris, Muscat