Pra
O Graziano PRA έχει αφιερώσει τη ζωή του, στην αμπελουργία και στην οινοποίηση, στα αρχαία ηφαιστειογενή χώματα της Monte- forte d'Alpone στην αμπελουργική ζώνη στο Veneto, στην καρδιά της περιοχής DOC Soave Classico. O ίδιος, είναι λάτρης του κρασιού. Ξεκίνησε να ασχολείται με την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ποικιλία garganega. Ασυμβίβαστος, στην αναζήτησή του για την ποιότητα, δημιούργησε κρασιά που χαρακτηρίζονται για την φινέτσα και την κομψότητα.
Ο Graziano Prà, θεωρείται ευρέως ως ένας από τους πολύ λίγους παραγωγούς κρασιού παγκόσμιας κλάσης άνθρωπος που έλκεται
από προκλήσεις ανέπτυξε επίσης τον αμπελώνα βιολογικής καλλιέργειας La Morandina, με σταφύλια που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ερυθρών κρασιών όπως του Valpolicella Superiore, Superiore Ripasso και Amarone που χαρακτηρίζονται για την αυθεντικότητα και την ένταση.